~ be my wonderwall ~

October 12, 2012

Oh, junior!

junior..junior....

kami hanya ada junior2 memandangkan jadi pioneer...
well..ada la satu hari jumpa adik2 junior..
memandangkan mereka tak kenal kami yang dah saygoodbye sebelum mereka masuk, 
mesti mereka nak kenal...

tapi malangnya tak tahu la apa kes apa hal apa probs..
soalan asyik berkisar...
bila nak kawen?

adik2 xde soalam lain ke nak tanya..
kami ni baru je habis belajar..
kerje pun xstart lagi..

cuba la tanya.
.macam mana nak survived macam senior2 ek?
or
susah xmasa mula2 belajar?
0r
ada tips apa2 ke nak success dentistry?

barula nampak nak berkenalan, ni dek tanya soalan tu...
kami rasa sangat la xberapa nak gemor dek soalan..
dan muka dah buat ekspresi-ohsayatakpahamjuniorsekarangokay-

adik2, kami ni belum mula kerjaya lagi...
lagipun bukan semua orang dapat apa yang dia nak kan...
btw when the right times come...we will ok...

p/s- teringat masa masuk 1st year..ada senior medic pioneer je tyme orientasi, tapi xde la kami tny soalan macam tu okay

3 comments:

Cam said...

ok wat soklan tu..
drpd xde soklan, pastu jeling2 mnje..
kang kite ingt ad secret admire plakz..
huahaha

Hadi Hanifah said...

Da nmpk mindset dorang bila tnya gtu. Haha.

husna-idris said...

camad hadi-xpadan first year nk tnya soalan cmtu..tnye la study ke aku boleh la jawab